Størrelse på dyner – Lige så vigtig som kvaliteten!

Du kan vælge mellem mange forskellige størrelser af dyner med moskusdun. Er du i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, kan du tjekke denne lille guide til valg af dynestørrelse.

Dyner i alle størrelser
Find dyner i den rigtige størrelse fx på Soveland.dk

Moskusdyne 140×200 cm

Den mest almindelige størrelse er stadig dyner 140×200 cm. Selv om nogle vil forsøge at overbevise dig om at 135×200 cm er lige så godt, så er det ikke tilfældet. Udover silkedyner, så er det kun de billigste og dårligste udenlandske dyner, som er 135 cm i bredden.

Lange moskusdyner 140×220 cm

Er du over 170 cm, anbefales det, at du vælger en ekstra lang dyne 140×220 cm. Men der er mange, som vælger denne lange dyne bare fordi, man gerne vil være sikker på at den dækker fødderne. Eller fordi at ens partner har en lang dyne, og man ikke magter at finde sengetøj i forskellige størrelser, hver gang man skal have nyt.

Dobbeltdyner 200×220 cm

Denne størrelse dobbeltdyne er den mest almindelige, og den du skal vælge, medmindre du ønsker en ‘King Size’-dyne. Dobbeltdyne 200×200 cm er den helt lille dobbeltdyne. Den er på vej ud af sortimentet, og det kan derfor være svært at få sengetøj til den. Så ønsker du en god dobbelt moskusdyne, med et stort udvalg af sengetøj, skal du vælge den ekstra lange dobbeltdyne 200×220 cm.

‘King Size’-dobbeltdyne 240×220 cm

Denne størrelse er i hastig fremgang. Hvis man skal have en dobbeltdyne, hvor to personer kan sove for sig selv. Man bevarer stadig den hyggelige følelse af en dobbeltdyne, så er dobbeltdyner 240×220 cm det rette valg. Det har tidligere været svært at finde sengetøj til disse ‘King Size’-dobbeltdyner. Efterhånden har langt de fleste fysiske butikker og især online butikker har nu fået øjnene op og fører sengetøj 240×220 cm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.