Sommerdyne Moskusdun

Sommerdyne med moskusdun

Vi anbefaler alle, at de udover deres helårsdyne også har en sommerdyne til de varmeste måneder om året. Der er ingen grund til at ligge og svede under en helårsdyne, når man for rimelige penge kan købe en lækker sommerdyne. Langt de fleste kan lide fornemmelsen af, at have noget over sig, når de sover.

Hvorfor vælge moskusdun i din sommerdyne?

Dun sommerdyner med moskusdun giver dig en dejlig fornemmelse af en let og luftig dyne, samtidig med at den er så tynd, at du nemt kan komme af med overskydende varme. Fyldvægten i en sommer er lidt under det halve set i forhold til en lun helårsdyne. Fyldvægten ligger normalt omkring de 240 gram for en enkelt dyne 140×200 cm.

Temperaturene kan godt svinge en del i løbet af sommer halvåret i Danmark, hvorfor en sommerdyne med moskusdun har sine fordele. Sommerdyner med moskusdun med en bæreevne på 11, har en god isoleringsevne samtidig med at de også er meget åndbare. Den høje bæreevne sikrer nemlig også, at kroppen nemt kan komme af med overskydende varme.

sommerdyne

Sommerdyne tilbud

Ligesom med andre dundyner skal du også gå efter dansk producerede sommerdyner med moskusdun. Kontrollen med dundyner er desværre nærmest ikke eksisterende og det er derfor ekstra vigtigt, at det er en producent, som du har tillid til.

Mange vælger at sove med hver sin sommerdyne, selv om man i vinterhalvåret sover under en dobbeltdyne.

Sommerdrøm Lux fra Ringsted Dun

Sommerdrøm luxSommerdrøm Lux fra Ringsted Dun er en luksus sommerdyne med fyld af moskusdun, bæreevne 11. En enkelt dyne 140×200 cm har en fyldvægt på 240 gram og en betræk af lækkert super soft bomuldsbatist.

Dynen er syet i 6×8 kassetter, så den falder dejligt omkring kroppen. En perfekt sommer dyne til dig, der vil sove godt i de varme sommermåneder i de næste mange år.

Sommerdyne Moskusdun

Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *